Addison Rae – de la TikTok la Hollywood

Addison Rae, o adolescenta de doar 19 ani, a devenit una dintre cele mai importante figuri ale internetului, in mod special a retelei de socializare TikTok, si acum semneaza un contract de la Hollywood pentru a deveni un star de cinema.

In cele mai scurte cuvinte, Addison Rae este definita prin ceea ce a reusit sa realizeze in doar putin peste un an. Dragostea sa pentru divertisment si talentul sau pentru a crea continut video inovator, ei au permis sa cucereasca peste miliarde de fani de pe dispozitivele mobile, crescand parametrii de influenta, recunoastere si notorietate ai tinerilor in randul populatiei globale.

Addison se afla in topul celor mai indragite influenceri din lume, planurile sale de a predomina industria divertismentului ramanand un subiect pe care fanii, cei interesati de show-business, il asculta cu entuziasm.

Povestea aduceri lui Addison in industria cinematografica par sa aiba radacini profunde in predictia sa prin care aceasta isi propune sa transforme – si sugera chiar – drumul sau filmic.

Cine este Addison Rae?

De mic a fost artista, practicand dansul, muzica si teatrul dedicate gravitatiaui catre acelasi aspect al vietii. Mai tarziu, care s-a mutat la Los Angeles, un pas care a reprezentat primul sau mare pas catre urmatoarea generatie de tineri staruri de show-business.

Totusi, pana cand Rae (aparatorul tango-ului) a aterizat pe scena internetului la sfarsitul lui 2019, a fost doar o adolescenta obisnuita din Louisiana, care statea la un pas de celebritate.

Un succes inainte rapperat de TikTok

Cel mai mare factor care a determinat schimbarea vietii lui Addison s-a datorat unei platforme sociale – TikTok. Aceasta a aparut prin contul sau pe TikTok la mijlocul anului 2019, unde a inceput sa-si arate talentul de dansatorare si de comediant.

In mai putin de un an, prin mixarea dansurilor virale si a clipurilor divertismentului, Addison a ajuns la un numar record de abonati. Acum a strans peste 77 de milioane de urmaritori, cei mai multi dintre ei din intrega lume.

Care sunt principalele sale talente?

Pe langa faptul ca este o atragatoare de urmaritori, Addison este cunoscut si pentru talentul sau de producator de content. Tactica ei unic de a schimba modul in care poti face distractie pe medii de socializare s-a dovedit a fi imbatabila.

Principalele ei talente sunt:

Dansator: Addison poate face orice dans viral, in special, este experta in Tango.

Actor: Dansul nu este singurul sau talent; Addison este de asemenea lasata in ceea ce priveste drama si comedie.

Creator de content: Rae stie cum sa-si creeze si sa-si prezinte video-ul de pe TikTok in mod amuzant si distractiv.

Manager de brand: este intotdeauna pregatita sa-si foloseasca influenta online pentru a promova produse si marci.

Profilul sau social media

In prezent, aproape o treime din urmaritorii sai vin din Rusia, in vreme ce America de Nord si Europa de Vest au cate o jumatate de parte din urmaritorii sai. In be 6.3 milioane de abonati pe Instagram, Rae se afla pe locul 16 in topul tuturor conturilor de Instagram.

Urmaritorii ei nu doar ca ii vizioneaza toate postarile, ci spun ca se identifica cu aceasta si considera Addison ca fiind un exemplu de urmat. De asemenea, au creat si un hashtag #AddisonRae pentru a discuta si a isi arata dragostea pentru aceasta.

Rolele din Hollywood pentru Addison Rae

Increderea, pozitivismul si influenta pe care Addison le-a dovedit au tarat-o ​​direct in praful de aur de la Hollywood. A jucat pentru prima data pe marile ecrane in filmele “He’s All That” si “Mama’s Boys”. In prezent, aceasta semneaza un contract pentru realizarea unui lungmetraj, eveniment care va avea loc in 2021, afiliat companiei Lionsgate.

In plus fata de prezentare, Addison intentioneaza sa co-produceasca si sa isi promoveze abilitatile sale, derulandu-si propria vacanta de filme. In plus, ea a inceput sa se implice suplimentar si in moda si frumusete, prin lansarea brandului sau de produse.

Care este impactul pe care l-a realizat Addison Rae?

Gestionarea atat de usoara a starilor emergente a facilitat descoperirea starurilor si, cu siguranta, un influencer ca Addison Rae are un rol extrem de important. Traseul sau a furnizat tinerilor fani inspiring si, datorita norocului sau, a beneficiat de culegerea unor pasapoarte la succes.

Printr-o strategie de socializare acuta si implicarea constanta a tinerilor particulari, Addison se bucura de pretutindeni unde, si a reusit sa aduca o schimbare pozitiva in vietile fanilor sai. Unul dintre marile bogatii ale brandului sau este accentul pe implicarea fanilor, pozitionindu-i ca pioni cheie in constructia sa.

Acest mic si talentata adolescenta a reorganizat industria divertismentului si are schimbari pozitive in viata fanilor sai carora le-a oferit speranta de a deveni ceva mai. Este sigur, Addison Rae a intrat pe monitor cu forta ei, pentru a schimba publicul sau cu talentul sau. Odata ce va semna contractul pe termen lung cu Hollywood-ul, aceasta nu este doar un star in crestere, ci devine una dintre vedetele urmatoarei generatii.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles