Jocurile gratuite PlayStation Plus din Iunie se anunță a fi “de vis”, după cum spun fanii

Oferta PlayStation Plus din iunie este aproape aici, iar fanii anticipă o luna “de vis” legat de selecția jocurilor care vor putea fi descărcate în mod gratuit.

Nu este un secret faptul că PlayStation Plus a avut o lipsă destul de considerabilă în ultima vreme, iar oferta din luna Mai 2023 a fost considerată de fani ca fiind “cea mai slabă” lună din ultima vreme. Aceasta se datorează în mare parte celor trei jocuri oferite în cadrul nivelului Essential al PlayStation Plus, care permite jucătorilor să descarce și să păstreze jocurile atâta timp cât au o abonament activ. Line-up-ul a inclus jocurile Chivalry 2, Grid: Legends și Descenders, care nu au fost deloc pe placul fanilor. Însă mergem mai departe.

Aceasta se datorează în mare parte faptului că aceste jocuri sunt destul de de nișă și ar atrage doar jucătorii care apreciază jocurile multiplayer online și cursele, fără a oferi opțiuni interesante pentru cei care se bucură de o poveste captivantă într-un joc single-player.

În privința viitorului, fanii sunt optimiști că selecția de jocuri Essential din iunie va fi un pas în direcția potrivită și își susțin afirmațiile prin exemplul jocurilor din iunie din anii precedenți.

Utilizatorul Reddit kabirsingh84 a distribuit o captură de ecran cu ofertele din iunie din anii precedenți, afirmând: “O privire retrospectivă asupra jocurilor Essential din iunie din ultimii 5 ani. Iunie a fost în mare parte o lună bună în fiecare an, jocurile din seria Star Wars și Call of Duty fiind un subiect comun în luna iunie.” Este adevărat că ofertele anterioare din luna iunie au inclus întotdeauna jocuri de mare impact, așa că nu ar fi o surpriză să avem aceeași situație și în acest an.

Există multe speculații cu privire la jocurile care ar putea apărea, iar acest lucru îi împarte pe fani în tabere distincte. God of War Ragnarok, Hades, No Man’s Sky și Alan Wake: Remastered sunt câteva dintre ghicirile populare, dar până când PlayStation nu dezvăluie oficial ce ne așteaptă, putem doar să ne ghicim în ultimul moment.

PlayStation Plus a fost destul de controversat în acest an până acum, cu mulți jucători dezamăgiți de titlurile care părăsesc serviciul, precum și de adăugirile dezamăgitoare în rândul abonamentelor Extra și Premium. Acest lucru este în contrast puternic cu Xbox Game Pass, care pare să păstreze majoritatea jucătorilor mulțumiți prin rotații regulate de jocuri noi și de revenire.

Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna iunie 2023 deja provoacă câteva discuții, în timp ce abonații încearcă să se familiarizeze cu următoarea serie de jocuri gratuite din categoria Essential.

Ultimele câteva luni au adus PlayStation Plus jocuri cu adevărat excelente. Abonații pot juca în prezent unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune-aventură disponibile, unul dintre cele mai frumoase jocuri pentru PlayStation 5 și o nouă lansare care primește recenzii entuziaste.

Cu vestea că serviciul va pierde o mulțime de jocuri luna viitoare și cu dezvăluirea unui joc PS1 destul de dezamăgitor pentru abonații Premium, există o mare presiune pe PlayStation Plus să livreze atunci când anunță următoarea serie de jocuri gratuite săptămâna viitoare.

Pe subreddit-ul PlayStation Plus, utilizatorii sunt deja împărțiți în ceea ce privește jocurile care vor ajunge la abonații Essential în luna iunie. Există câteva propuneri excelente, dar, ca întotdeauna, nimeni nu poate să cadă de acord cu privire la cele trei titluri care vor fi incluse.

În prezent, ghicitoarea cu cel mai mare scor este Disco Elysium, Hades și Nier Automata. Deși puțin probabil, acest lucru ar face ca iunie 2023 să fie una dintre cele mai bune luni pentru PlayStation Plus în ceea ce privește aclamarea critică. Așa cum un utilizator face o glumă, tocmai și-au achiziționat cele trei jocuri de mai sus, ceea ce, desigur, înseamnă că PlayStation Plus se pregătește să le ofere gratuit.

Alte ghicitori frecvente includ Alan Wake Remastered, Call Of Duty Vanguard și No Man’s Sky – oricare dintre acestea ar fi destul de impresionant. Câțiva utilizatori par convinși că FIFA 23 va fi cu siguranță unul dintre jocurile gratuite, deși nu am văzut nimic care să susțină acest lucru.

Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna iunie vor fi anunțate pe 31 Mai, așa că simțiți-vă liber să vă faceți ghicitorile acum și să vedeți cât de aproape ați fost de adevăr.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Articles