Cel mai bun serial Netflix de urmărit în acest an

Netflix a câștigat recunoaștere universala ca unul dintre cei mai apreciați furnizori de informații de divertisment. Seria sa de filme și seriale a fascinat auditori din întreaga lume. De la seriale originale Netflix, la cele pe care le partajează cu alte canale populare, această companie oferă cel mai bun entertaiment de ultima ora audiențelor sale. 2019 a oferit, de asemenea, mulți titluri bune, dintre care unele au devenit rapid favorite. 

Aici este o listă cu cel mai bun serial Netflix de urmărit în acest an.

1. Stranger Things

Stranger Things este unul dintre cele mai populare și bine cotate seriale Netflix din acest an. Serialul se axează pe locuitorii orașului Hawkins și șocul de urmări atunci când o serie de întâmplări bizare și anormale au loc în interiorul orașului. Noua sezonă are, de asemenea, caractere noi, subiecte noi și evenimente sinistre, precum și câteva surprize inedit. Serialul a avut un succes răsunător și a fost încununat cu numeroase premii, cum ar fi Premiile Emmy și Golden Globe.

2. The Crown

The Crown este un serial istoric care se concentrează pe viața personală și politica reginei Elisabeta a II-a. Acest serial surprinde o perioadă istorică fascinantă și oferă o imagine detaliată asupra familiei regale și a relațiilor politice ale regatului Britaniei. Serialul plasează spectatorii în anii ’50, ’60 și ’70 și abordează temele controversate precum dezbinarea mișcării pentru libertate în fostele colonii britanice și relația turbulentă a reginei cu președintele american JFK.

3. 13 Reasons Why

Acest serial Netflix este un thriller psihologic ce abordează problema sinuciderii. Serialul urmărește povestea lui Clay și dezvăluie, treptat, motivele din spatele sinuciderii unei colege de liceu, Hannah. Pe măsură ce Clay descoperă adevărul, acesta începe să realizeze cât de rău au fost cei din anturajul său și să realizeze într-un final că a trata oamenii cu răceală și dispreț poate avea consecințe profunde.

4. Orange is the New Black

Serialul Orange is the New Black se concentrează asupra vieții lui Piper Chapman, care este condamnată la închisoare pentru că și-a luat partea de vină în trecutul făcut împreună cu fostul său iubit. La prezent, se confruntă cu regimul dificil al închisorii și cu colegii de închisoare, care au cele mai variate frământări – din infracțiuni minore la omoruri. Serialul a primit la final de anul 2018 premiul Emmy pentru Scenariul Anului.

5. Master of None

Master of None este un serial de comedie bazat pe viața lui Aziz Ansari, un actor și comedian american. Serialul prezintă dilemele financiare, relațiile, frustrările profesionale și sentimentele de vinovăție ale lui Ansari, care încearcă să facă față vieții de zi cu zi. Serialul examinează teme sensibile și controversate cum ar fi relația bărbaților cu femeile și a rasismului în mod subtil și satiric.

6. House of Cards

House of Cards este un serial care se concentrează asupra vieții politice ale președintelui SUA și ale lui Frank Underwood. Frank Underwood este un astut politician care ține toate firele sub control și își dorește să-și consolideze poziția în Congres, astfel încât să ajungă la președinția SUA. Serialul oferă o perspectivă asupra spațiului politico-american și suspendarea incredibilă a publicului.

7. Narcos

Narcos este unul dintre serialele Netflix dedicate istoriei crimei organizate, care dezvăluie experiența unei bătălii epice între un grup de ofițeri DEA și liderul călăului notoriu, Pablo Escobar. Serialul se concentrează pe perioada anilor 1980 și 1990 când Escobar conducea cartelul columbian și a exportat cocaină in mai multe țări și țari din întreaga lume. Serialul include distrugerea culturii columbiene de către un sistem de crime, corupție și trădare a țării sale natale, Columba.

8. Queer Eye

Queer Eye este un serial care prezintă o echipă de experți aleși pentru a ajuta oamenii să-și găsească încrederea și pentru a îmbunătăți stilul lor de viață. Echipa include cinci experți în modă, servicii, nutriție, artă și design interior. Ei citesc, evaluează și ajută cu lavoarea și educația focilor, oferindu-le un nou stil de viață și încurajându-i să fie mai optimiști și mai fericiți. Serialul este o privire amuzantă și emoțională asupra vieții, plină de lecții care te vor inspira.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles