Nicole Kidman – povestea unei actrițe de succes și a unei mame devotate

Nicole Kidman – povestea unei actrițe de succes și a unei mame devotate

Nicole Kidman a renăscut cariera sa prin câștigarea unui Oscar pentru rolul principal în drama „The Hours”, și a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute și mai iubite stele de pe Hollywood Walk of Fame. Reputația ei de actriță de succes soulmatează cu cea de mamă devotată, care își dedică mult timp copiilor ei, în ciuda urmăririi fără încetare de presă a vieții sale intime și luptei cu liniile editoriale cenzurate. Următoarele linii scos în evidență călătoria carierei actriței și speranțele sale ca mamă dedicată și recunoscută, dar și privind fulgerătoarea ascensiune a Nicole Kidman de la vedetă de film la artist.

Cariera de actriță

Nicole Kidman, considerată o importantă icoană feminină modernă, a făcut primii pași în divertisment în 1981, când ea a apărut în competiția australiană pentru concursul de frumusețe Organizației Națiunilor Unite. Imaginea sa s-a difuzat rapid, apărând în spatele multor titluri de film, mulți dintre ei devenind succese de public și critică. Pe lângă câștigarea unui Premiu Oscar pentru dramă „Hours”, Kidman ar trebui să se remarce prin roluri în „Moulin Rouge”, „The Others”, „The Stepford Wives” și turneul „Bewitched”. Lista succeselor continue să se extindă de-a lungul anilor, cu roluri importante în „The Interpreter”, „Cursa destinului” și „The Golden Compass”. În ciuda succesului, Nicole Kidman totuși își doriți să facă uz de talentul său ca artist de teatru, iar curând ea a performat în piese de teatru, recitindu-și o parte într-o imagine a lui Tim Rice modernizată în 2007, „Aida”, și fermecătoare în viziunea lui Rufus Norris din „Roncea Blestemata”. În plus față de dragostea ei pentru teatru, cariera sa merge mai departe făcând producții și filme, dar și lansând liniile sale de modă.

Împlinindu-și rolul de mamă

În ciuda rutinei active de filmare, Nicole Kidman a făcut mereu timp pentru familia sa și pentru a împlini rolul ei ca mamă atât tetru doi copil cât și pentru cei patru copii adoptate. În iunie 1997, ea și fostul soț Tasmin Mitchel s-au căsătorit, devenind în curând părinți ai unui copilaș de fată numită „Sunday Rose”. Divorțul prin care au trecut mai târziu sugerează că viața lor personal a avut multe alte momente, dar în ciuda tuturor dificultăților, aceștia au rămas lângă-și copilul si au continuat să trăiască împreună și au adoptat un băiat, numit „Faith Margaret”. Reputația de iubitor de familie a lui Nicole s-a extins și mai mult atunci când ea a făcut parte din îngerul patern al lui Isabella și Connor Anthony, copiii lui Tom Cruise și fostul ei soț. Nicole a devenit, de asemenea, mamă și adoptivă pentru fiica lui Keith Urban și a lui Natalia Diamond în anul 2009.

Fundația Carol Kidman

Nicole Kidman a devenit activă pe plan filantropic într-o serie de proiecte, în special implicându-se în proiectele și cruciadele de protecție pentru femeile și copiii din lume, cum ar fi cazul Fundației Carol Kidman pentru Drepturile Copilului, fondată în anul 2005. Prin Fundație, Nicole s-a consolidat angajamentul ei de a face protecția copiilor dezavantajați și de a se concentra pe promovarea drepturilor fundamentale ale copiilor, inclusiv dreptul la educație, drepturile, îngrijirea adecvată și conduita în concordanță cu drepturile copilului. În 2020, Nicole a lansat la Fondul de caritate “Shine for Kids”, care oferă mentorat dezvoltat de condamnați și speranțe de readaptare pentru tinerii de pe toate continentele.

Recunoașterea starului

La sfârșitul anului 2006, Nicole Kidman a fost desemnată stea pe “Hollywood Walk of Fame” pe Boulevardul Hollywood, unul dintre cele mai populare locuri ale feericului oras de la Hollywood. Această activitate a adus un nou val de notorietate și glorie carierei sale și, prin urmare, a dus la construirea unei reputații de stea. Cariera sa aproape ca se va sfârși, însă succesiunea premiilor obținute sau a producțiilor nu credem că vreodată se va opri. Cu toate că ea nu are planuri imediate de a se retrage, procesul ei de îmbătrânire ca actor este inevitabil, însă, pe măsură ce rolurile actriței se schimbă, ea a demonstrat că se poate îndrepta din nou către noi domenii ale industriei de film. 

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles