Top 10 cele mai tari filme cu Jason Statham

Jason Statham este unul dintre cei mai cunoscuti actori din lumea filmelor de actiune. Deşi îşi ia interpretări în feeri genuri, este recunoscut în special pentru performanţele sale de top în filmele de acţiune. Din 1998 până acum, Statham a interpretat în peste 20 de filme. Iată o listă cu Top 10 cele mai tari filme cu Jason Statham.

1 Crank și Transporter

Crank și Transporter sunt două dintre cele mai populare filme cu Jason Statham.

Crank este un thriller de acţiune din 2006, în care Statham interpretează rolul lui Chev Chelios, o persoană închisă care se luptă cu membrii unui cartel mexican. Dacă Chelios nu se încălzesc la rutina lui obişnuită, el se va prăbuşi în felul său de a vieţui. Transporter, produs în 2002 de lucrarea lui Luc Besson, este un film de acţiune modern cu Statham interpretând rolul lui Frank Martin, o persoană închisă care transportă obiecte pe drumuri toată noaptea. Aceste două filme au fost foarte populare în întreaga lume, şi le-au arătat lui Statham ca un adevărat star de acţiune.

2 The Bank Job și Safe

The Bank Job și Safe sunt de asemenea două dintre cele mai tari filme cu Jason Statham. The Bank Job, un film bazat pe o poveste reală din Londra anului 1971, prezintă o povestea cu doi hoti care sunt cooptați pentru a sparge o bancă. Safe este un thriller de acţiune post-apocaliptic care prezintă viaţa lui Luke Wright, interpretat de Statham, care se chinuie să salveze o fată pe care miliţienii au căutat-o, înfăptuind cardinalele sale absolut. Cele două filme sunt dramatice şi captivante.

3 The Expendables (seria)

Seria The Expendables este un alt motiv pentru care Jason Statham este recunoscut ca un debitant din lumea filmelor de acţiune. Acesta este un franciză în care Statham interpretează rolul lui Lee Christmas, un membru al grupului de mercenari cuprinşi în trilogie The Expendables. Aceste filme sunt foarte populare, deoarece au câteva nume mari din lumea filmelor de acţiune, cum ar fi Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Jet Li.

4 Killer Elite

Killer Elite este un film de spionaj bazat pe o poveste reală din anii ‘70, în care Statham interpretează rolul lui Danny Bryce. Acesta joacă o mare parte a filmului în competiţia sa cu fostul său partener şi rival, mai bine cunoscut ca Hunter, interpretat de Clive Owen. Cu toată acţiunea suprinzătoare, şi scenariului superbic care stă la baza acestui film, Killer Elite a devenit unul dintre cele mai memora fante filme cu Statham.

5 Revolver

Un alt film pe care Jason Statham l-a interpretat recent este Revolver. El joacă rolul lui Jake Green în acest film neo-noir din 2005, care prezintă o lume a hoţilor, jucătorilor de noroc şi a societăţilor subterane. Filmul prezintă, de asemenea, o evoluţia personajului său, care învăţă să-şi folosească minţea sa pentru a învinge inamicii săi. Acesta este unul dintre filmele excepţionale ale lui Statham care trebuie văzut.

6 Blitz

Blitz este un film polițist din 2011 în care Jason Statham demonstrează puterea sa fizică și abilitățile sale de luptători. El interpretează rolul unui polițai independent numit Brant, care încearcă să prindă un criminal în serie. Acest film prezintă de asemenea unele comentarii interesante asupra lumii poliției.

7 The Italian Job și Death Race

The Italian Job și Death Race sunt alte două filme memorabile cu Jason Statham. The Italian Job este film de acţiune din 2003, în care Statham interpretează rolul unui expert în şofat şi se alătură echipei sale de cadeţi, în încercarea lor de a-şi recupera averea pe care o fură mafia italiană. Death Race este o producţie din 2008, în care Statham interpretează rolul unui condamnat care este legat să participe la o cursă mortală pentru a câştiga libertatea sa. Aceste două filme sunt de mare acţiune şi sunt pline de interesante previziuni şi scene memorabile.

8 Lock, Stock și doi Pumnală

Lock, Stock și doi Pumnală este un alt film de acţiune pe care Statham îl interpretează înainte de a deveni un star mai mare. Acesta joacă rolul lui Bacon, interpretarea sa fiind fără vină în această comedie de acţiune criminală a lui Guy Ritchie. Filmul prezintă elemente memorabile, narrând povestea unui cvartet de prieteni care sunt încercaţi să se descurcă în lumea crimei.

9 Redemption și The Mechanic

Redemption și The Mechanic sunt două dintre cele mai dramatice filme cu Jason Statham. Redemption este un film care prezintă povestea unui fost soldat al regatului britanic care se luptă pentru a-şi limpezi numele şi a-şi găsi nevinovăţia. The Mechanic este un remake al unui film de-a lungul anilor 70, care prezintă viaţa lui Arthur Bishop, interpretat de Jason Strait, care trebuie să-şi înfrunte foştii săi colegi criminali în acelasi timp în care încearcă seta se salveze pe sine şi pe cei apropiaţi lui.  

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles