Seriale bune de urmărit în acest an

 În 2019, există o ofertă foarte variata de seriale, fie că urmărești pe unele din rețelele tradiționale sau vei descoperi noi producții de pe streaming. Odată ce devii un adevărat fan al serialelor, poate fi dificil și confuz să găsești serialul potrivit. Pentru a te ajuta să găsești cele mai bune seriale de urmărit în acest an, am pregătit mai jos o recenzie completă cu detalii și informații pertinente privind producțiile celor mai apreciate serii de televiziune de anul acesta.

Breaking Bad

Primul serial de pe lista noastră provine din domeniul filmelor polițiste. Breaking Bad urmărește povestea unui chimist căsătorit care descoperă că are cancer pulmonar terminal. El decide să utilizeze cunoștințele sale pentru a intit mereu activitatea de producție si distribuție a deseuri ilegale precum droguri. Serialul ține telespectatorii în suspendare prin a urmări povestea lui Walter White pe parcursul a cinci sezoane.

Conform mai multor comentarii de pe IMDB, Breaking Bad a fost asociat cu noțiunea de “serial perfect”, oferind un scenariu original, de înaltă calitate și actori uimitori.

The Walking Dead

The Walking Dead poate fi considerat unul dintre cele mai populare seriale americane de televiziune. Acest serial zombie grozav și extrem de apreciat urmărește lupta pentru supraviețuire a unei grupări de oameni în post-apocalipsă, fără să-și piardă însă căile morale sau umane. Prima emisiune a serialului a avut loc în 2010 și de atunci se bucură de milioane de fani în toată lumea.

The Walking Dead este apreciat pentru schimbările și adăugările sale constante la trama și scenariul serialului, ținând spectatorii în suspans și oferindu-le experiențe noi cu fiecare episod. Cinematografia și producția F/X sunt de asemenea excelente.

Game of Thrones

O producție HBO extraordinară, Game of Thrones se bazează pe unul dintre cele mai cunoscute volume din lumea literaturii, A Song of Ice and Fire. Serialul se desfășoară în Lumea de Dincolo de Marea și relatează lupta violentă și politică a diferitelor familii regale pentru a obține titlul de rege.

Game of Thrones a devenit destul de repede un favorit al publicului, ocupând prima poziție în topul IMDb și fiind premiat pentru cinematografie, producție și actori. Pe lângă aceasta, scenariul său complex cu elemente precum comploturi politice, dragoste și răzbunare, face ca acest serial să fie o alegere perfectă pentru publicul larg.

Stranger Things

Stranger Things a devenit unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix din ultimii ani și a reușit să se extindă peste țări și limbi de-a lungul întregii lumi. Serialul se desfășoară într-o comunitate mică medievală din Midwest-ul american și relatează straniile întâmplări care apar imediat după ce un copil dispare.

Stranger Things combină elemente de dramă cu suspans, thriller și o mare cantitate de umor pentru a oferi un serial captivant și emotionant pentru toți cei care îl urmăresc. Uning acțiune bună și actori talentați, Stranger Things a câștigat numeroase premii, printre care și 6 premii Emmy.

Black Mirror

Black Mirror este un serial modern și tehnologic a cărui prim episod a fost difuzat în 2011. Fiecare episod prezintă o poveste separată, cu subiecte ce abordează multe teme aprofundate, cum ar fi raportul la tehnologie, șocantul progres și consecințele sale. Ritmul serialului este extrem de alert, înfățișând conceptul punerea în scenă a unei lumi similare cu cea din care facem și noi parte, însă cu o tentă puternic sci fi.

Acordând o atenție deosebită actorilor, producătorilor, regizorilor și scenei, atât pe platou, cât și în studio, serialul oferă un echilibru perfect între intrigă și acțiune.

Gândit la nivel modern, acest an ne oferă seriale excelente și oferă fanii și iubitorilor de seriale șansa de a vedea producții de calitate în diverse genuri și tematici. Astfel, știm cu toții că în 2019 putem urmări producții de top precum Breaking Bad, The Walking Dead, Game of Thrones, Stranger Things și Black Mirror. Fiecare dintre serialele listate are ceva diferit de oferit și, astfel, sau asigurat ca grila noastră televizată să fie variata și diversa.

Deși este o alegere grea, experimentați și vă veți da seama ce serial are să vă placă și vă va rămâne în minte mult timp. Bucură-te de aceste producții!

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles