Exclusiv: Mark Wahlberg asociat cu epopeea științifico-fantastică Cosmic Odyssey pentru Netflix

Marky Mark se întoarce în spațiu și de data aceasta, sperăm, nu va găsi o lume plină de maimuțe când se întoarce. Sursele noastre de încredere și verificate ne spun că Mark Wahlberg s-a angajat ca star principal și producător pentru Cosmic Odyssey, o epopee științifico-fantastică și originală Netflix. Filmul va fi regizat de Brad Peyton (San Andreas), cunoscut mai ales pentru colaborările frecvente cu Dwayne “The Rock” Johnson.

Am aflat în exclusivitate că Mark Wahlberg va juca în rolul principal și va produce filmul epic științifico-fantastic “Cosmic Odyssey” pentru Netflix.

Sursele noastre spun că Mark Wahlberg va interpreta rolul căpitanului Alex Volkov în “Cosmic Odyssey“, comandantul navei stelare Solaris Nexus. Misiunea lui Volkov și a echipajului său este să caute o nouă planetă care să permită supraviețuirea umanității. Pe parcurs, Volkov se confruntă cu mai multe civilizații extraterestre enigmatice, care cu siguranță îi vor complica căutările.

Cel puțin, decizia lui Mark Wahlberg de a se alătura proiectului “Cosmic Odyssey” este fără îndoială o mișcare îndrăzneață pentru starul din “Father Stu“. Cu toate că s-ar putea să fie o exagerare să numim științifico-fantasticul “Achilele” lui Wahlberg, genul nu a fost cel mai prietenos cu actorul.

Sursele noastre spun că Mark Wahlberg va interpreta rolul căpitanului Alex Volkov în “Cosmic Odyssey”, comandantul navei stelare Solaris Nexus. Misiunea lui Volkov și a echipajului său este să caute o nouă planetă care să permită supraviețuirea umanității.

Două dintre cele mai mari eșecuri critice și comerciale ale lui Wahlberg – “Infinite” din 2021 și “Planet of the Apes” din 2001 – au fost, de asemenea, două dintre puținele sale filme de științifico-fantastic. Atât “Transformers: Era Extincției” din 2014, cât și “Transformers: Ultimul Cavaler” din 2017 au avut mai mult succes la box office, dar niciunul dintre ele nu a fost primit foarte bine de critici sau de public.

Este important de menționat că, spre deosebire de viitoarea interpretare a lui Mark Wahlberg în “Cosmic Odyssey“, filmele sale “Transformers” au făcut parte dintr-o franciză de succes testată în domeniul blockbusterelor.

Prin faptul că se alătură lui Mark Wahlberg în Cosmic Odyssey ca regizor, Brad Peyton se aventurează într-un domeniu care devine din ce în ce mai important pentru el. Cosmic Odyssey va fi prima sa experiență în regia unui epic spațial, dar el a lucrat în domeniul științifico-fantasticului de ani de zile și pare să se îndrepte tot mai mult către science fiction-ul futurist.

Cv-ul lui Peyton include deja regia adaptării jocului video Rampage din 2018 și a dramediei post-apocaliptice Daybreak de pe Netflix. Proiectele sale viitoare anunțate se îndreaptă către științifico-fantasticul futurist, asemănător cu Cosmic Odyssey al lui Mark Wahlberg.

În noiembrie anul trecut, Peyton a încheiat filmările principale pentru thrillerul distopic științifico-fantastic Atlas, produs de Netflix și avându-i în rolurile principale pe Jennifer Lopez (The Mother) și Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings). Între timp, Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol. 3) urmează să interpreteze rolul unui menținător al păcii intergalactic care adună criminali extratereștri în filmul Universe’s Most Wanted, regizat de Peyton.

Odată ce vom afla mai multe detalii despre rolul lui Mark Wahlberg în Cosmic Odyssey, ne vom asigura că și tu vei fi la curent.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Articles