De la Goodfellas la Shades of Blue: Cele mai bune roluri interpretate de Ray Liotta

Ray Liotta a iesit pe prima pagina in 1990, cand a interpretat alaturi de Robert De Niro si Joe Pesci rolul Henry Hill din filmul GoodFellas. De atunci a jucat in numeroase productii de film si televiziune, construindu-si o cariera impresionanta de actor si protagonistul principal din multe productii de succes.

GoodFellas a adus gloria pentru Liotta, iar acum el reapare adesea în filme și seriale, alături de alte staruri hollywoodiene. Rolurile sale transformatoare sunt de cele mai multe ori pline de farmec sau însângerate, și dau spectatorilor șansa de a vedea laturi diferite prabusite ale personajelor sale.

Iată cele mai faimoase și captivante roluri interpretate de Ray Liotta ca actor și regizor.

  1. GoodFellas

Ray Liotta a interpretat rolul afaceristului Henry Hill, un membru active al familiei infractionale de mafie a lui De Niro. Filmul de Martin Scorsese, bazat pe fapte reale, a fost considerat unul dintre cele mai bune filme ale sale, chiar și peste 25 de ani după ce a ieșit pe marile ecrane. Liotta a reușit sa ofere acestui personaj cele mai reale si profunde momente ale filmului. El a jucat într-o manieră entuziastă și naturală, devenind personajul principal al unei alte legende din cinematografie.

  1. Smokin’ Aces

Acest thriller a fost unul dintre cele mai bune filme ale lui Ray Liotta, care a interpretat rolul agentului FBI, John Messner.

El a oferit publicului un ritm personalitate, în timp ce era in mijlocul unor scene de benzi desenate de suspans și agresiune și a luptat chiar cu un captator. Ray Liotta a prezentat puterea și tăria sa, neputând fi atacat frecvent de personaje mai puternice decât el. El și-a diplayat forța, dar si calmul sau senin, in timp ce se lupta pentru a se apara.

  1. Narc

Narc a aparut in 2002 si Liotta a interpretat-o pe Sharon, partenerul lui Jason Patric. Acesta este unul dintre primele sale personaje reale și, în același timp, unul dintre cele mai intense. El este o voce oratorie și a rămas în special în urma lumii cinice a poliţiei. Liotta a skilul sau profund pentru a crea un film care a sfidează cutumele, și a produs o chemare catre mai multa dreptate si corectitudine în acel mediu.

  1. Unforgettable

Ray Liotta a interpretat rolul colonelului Bill Dwyer pentru Unforgettable. El a exemplificat talentul actoricesc sau, avand un personaj lejer și senin care insa nu se temea sa ia decizii. Liotta a evitat cu pricepere convingerea ca această bijuterie a genului de suspans ar putea fi ceva inrealist sau chiar fantastic.

  1. Identitate

Ray Liotta a oferit aceasi imagine in aceasta produsiune in 2003 unde era maiorul Ray Price, un membru al echipei care gasea intr-o camera a unui motel grupul de criminali. Chiar si aici Liotta a prezentat un talent care a starnit simpatia publicului si a sedus prin performances-ul sau intens și popular.

  1. Shade of Blue

Serialul de televiziune American Shades of Blue a fost difuzat in jurul anilui 2015 si era despre mota antiquata a relatiei dintre politie si crima. Liotta a prezentat o imagine realista ca o legatura pozitiva intre politia corupta si fortele de dreptate ce existau in comunitate.

El și-a folosit vocabularul și fizicul sau în acest rol, oferind publicului un regizor sinistru si mai multă putere și caracter în scena sa. El a stârnit curajsi constructivitate în acest serial și a introdus mecanicii de profunzimi în campylcune.

Liotta deține unul dintre cele mai răspândite palmares din actorie, fiind încununat cu numeroase premii și toate pentru titlurile precum Goodfila, Smokin’ Aces, Narc, Unforgettable și Shades of Blue. Acesta oferă publicului multe stiluri și roluri variate, ce oferă de la eroi de luptă, ambițiosi politicieni si polițisti curajoși până la cartelurile dramei si ale vieții reale. Liotta a oferit filmului și televiziunii personaje tari, care au statis mărturie pentru talentul său și capacitatea sa și care au modelat modul de actorie pentru cei care vin după.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles