Captură de Ecran din GTA 6 dezvăluie o hartă enormă

O captură de ecran scursă în presă care pretinde să prezinte harta extinsă a Vice City din viitorul joc GTA 6 a captat atenția multora. Deși Rockstar Games nu a confirmat oficial locația mult așteptatului sequel Grand Theft Auto, surse de încredere indică faptul că va avea loc în Vice City, bazat pe Florida, precum și în zonele din jurul acesteia. Această informație a fost confirmată în mod suplimentar de o scurgere semnificativă anul trecut, care a inclus o versiune preliminară a jocului disponibilă online.

O cantitate semnificativă de informații, inclusiv imagini din joc, au apărut online, oferind informații detaliate despre conținutul jocului. În ultima vreme, aceste imagini și înregistrări video au început să câștige popularitate pentru diverse motive. Cea mai recentă scurgere media care a reapărut este o captură de ecran cu unul dintre cei doi protagoniști, cu centrul orașului Vice City vizibil în fundal, evidențiind scala masivă a hărții jocului.

Capturile de ecran scurse în presă au reapărut pe subredditul GTA 6, prezentând unul dintre protagoniștii jocului plimbându-se printr-o zonă urbanizată care pare a fi Vice City. Cu toate acestea, centrul orașului Vice City poate fi văzut în orizontul îndepărtat, indicând o lume de joc imensă.

Utilizatorul Reddit notează că, dacă acesta ar fi fost Los Santos din GTA 5, a fi atât de departe de centrul orașului ar însemna a fi dincolo de limita metropolitană. Prin urmare, se poate deduce faptul că harta Vice City-ului va fi impresionant de masivă.

Merită menționat faptul că, în realitate, Los Angeles este mult mai mare decât Miami, astfel că această discrepanță în mărimea hărții dintre Vice City și Los Santos nu este o problemă de scară. În schimb, pare să fie rezultatul diferitelor niveluri de resurse și ambiție. Deși Los Santos ar trebui teoretic să fie mai mare decât Vice City, Rockstar Games nu a dezvoltat o nouă iterație a acestuia din 2013. Dat fiind progresele considerabile în tehnologie din ultimul deceniu, nu este de neașteptat să vedem că harta Vice City-ului raportează o mărime mult mai mare decât predecesorul său.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Articles