Călătorește prin lumi fantastice cu Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Călătoriți în lumi fantastice cu Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Gaming-ul a cunoscut o facelift imensă în ultimii ani, cu titluri audiovizuale inovatoare și captivante pe măsură ce industria s-a transformat într-un fenomen cultural. Din această gamerscape renaște genul platformer-ului – cu un nou titlu, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Acest remake al clasicului lui Mario de la Wii U oferă și o nouă provocare eponică, ce ne va purta în lumi fantastice, cu puzzle-uri și provocări care încercați capabilitățile jucătorilor.

I. Ce este Super Mario 3D World + Bowser’s Fury? 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury este un titlu de la Nintendo Switch care se vrea un remake al titlului original de la Wii U din 2013. Acesta oferă același concept al platformer-ului clasic Mario, cu adiția unor caracteristici noi care-l fac și mai special. Acest titlu se bazează pe aventură și explorare – este normal să sperăm că ne vom putea bucura și de gameplay și prinderea caracteristică a jocurilor Mario.

II. Cine poate juca? 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury este perfect pentru jucători de toate vârstele, începând de la jucătorii începători până la experti. Jucătorii pot alege să joace singuri sau în grup și pot selecta intre Mario, Luigi, Toad și Peach. Fiecare are sarcina propriului rol, care sunt foarte utile pentru a rezolva puzzle-uri și a invata specialități diferite.

III. Jocul mecanic 

Ca de obicei, obiectivele principale din Super Mario 3D World + Bowser’s Fury sunt să găsești socluri pentru etal este inițial pentru a colecta stele și alte obiecte utile. Acestea ajută la trecerea mai departe, așa că este important să le găsiți și să le folosiți. Unghiurile de vedere ale camerei permit jucătorilor să exploreze lumea și să descopere elemente care altfel s-ar putea părea greu detectabile, ceea ce oferă mai multe șanse și provocari ce trebuie depașite.

Mario și compania dispun de abilități speciale care-i ajută să treacă peste obstacole:

  • Mario poate folosi un masteruș cat (Cappy) pentru a se transforma în diferite forme. Acest lucru-i permite să zboare, să sară mai sus sau să meargă mai repede decât oricare alt personaj.

  • Luigi este cel mai bun pentru a se strecura printr-o mulțime de spații strâmte și înguste.

  • Toad este cea mai ageră curier, fiindu-i mai usor să se strecoare în zone mai mici.

  • Peach oferă abilități de înot.

IV. Lumi și provocări 

New Super Mario 3D World + Bowser’s Fury ne scoate în fața unei lumi pline de magie, cu cei patru inventii la destinatia lor. Explorate și jucarea ta va duce la descoperirea unor lumi fantastice și captivante. Oricare provocare apare, fiecare lume aduce cu sine o altă dimensiune.

Această lume de universuri paralele include:

  • Tart Kingdoms: Acesta este un domeniu unic în care se găsește un lac misterios, care poartă numele Bowser Rage. Acesta este un lac magic, care pare să se transforme din nebunie în furie Dl Bowser.

  • ShadowPlay Kingdom: Acest teren nu este destinat decât pentru adevărații exploratori. Provocările sunt centrate în întuneric și sunt letale, iar căutătorii vor trebui să se țină pe picioare în promoțiile trecătoare și în întunericul căuș.

  • Sprixie Kingdoms: Un loc minunat în care se găsește o gamă variabilă de biomes. Acest loc are o panoplie variabilă de locuri și se poate schimba între lumini și întuneric sub diferite forme.

  • SuperStar Avenue: Acest loc este un spațiu magica și relaxant, care este un traseu înainte de marea aventură. Acest lucru oferă un cadru agricol și nostalgia care-i caracterizează pe jucătorii Mario, cu muzica și stilul său.

  • & Bowser’s Fury: Aici provocările sunt foarte grele și jucătorii vor trebui să se adapteze scenariilor din acest mediu. Acest mediu poate fi descris ca pe o lume plină de monștri și pericole, și jucătorii vor invata tehnici noi și iscusite pentru a-și folosi abilitățile pentru a supraviețui în acest mediu.

V. Caracteristici suplimentare

Probabil cea mai interesantă caracteristică a lui Super Mario 3D World + Bowser’s Fury este că title-ul include o mulțime de conținut suplimentar, inclusiv o varietate de mini-games, provocari și evenimente noi.

Un aspect important, menționat de către Nintendo, este cooperarea între jucători. Având în vedere nivelurile de dificultate ale jocului, co-op-ul este un element important care ajută în depasirea diferitelor provocări.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles