Better Call Saul: Povestea spin-off a celui mai îndrăgit avocat din Breaking Bad

Better Call Saul este una dintre cele mai populare serii de televiziune dramatice din ultimii ani. Cu sute de milioane de telespectatori în lumea întreagă și multiple nominalizări la Emmy și premii Gloden Globe, acest serial de televiziune continuă să încânte audiența prin construirea unei povești unice în jurul avocatului Saul Goodman. În această prezentare vom discuta despre o pre-istorie a lui Saul Goodman, personajul principal al spin-off-ului sau, Better Call Saul.

 Despre Serie

Better Call Saul este o serie de televiziune americană creată de Vince Ghilligan și Peter Gould și este spin-offul lui de succes Breaking Bad. Serialul se concentrează pe genialul avocat al lui Walter White, Saul Goodman, înainte ca el să se implice în crimă organizată. Serialul se desfășoară înaintea evenimentelor din Breaking Bad și continua să se ierte în prezent.

Istoria Personajului Saul Goodman și Backgroundul Situației

Saul Goodman era personajul negativ favorit al Breaking Bad și a devenit unul dintre cei mai populari și controversați avocați de pe micile ecrane. Pe măsură ce evenimentele și povestea Breaking Bad s-a desfășurat, telespectatorii au început să se îndrăgostească de Saul și, în cele din urmă, el a protejat lumea cunoscută a lui Walter White.

Vince Gilligan a decis să creeze un spin-off pentru Saul Goodman, intitulat Better Call Saul, o poveste care se concentrează pe tranziția lui Saul din profesia de avocat de apărare criminală la omul bun care trăiește ascuns cu numele de Gene Takavic. De la apariția lui în Breaking Bad, Saul Goodman a evoluat într-un personaj sincer, care se îngrijește de cei pe care îi iubește și încearcă să facă câteva bine pe măsură ce se apropie de finalul vieții lui.

Despre Tranziția lui Saul Goodman

Tranziția lui Saul Goodman de la avocat de criminalitate la omul blând si generos care se ascunde sub numele de Gene takevic a fost un proces crucial, unul care a definit evoluția serialului. Din momentul în care Saul a început să apară în Breaking Bad, telespectatorii au vazut o schimbare notabilă în personajul lui. El a început să își asume responsabilitatea pentru faptele sale și să își asume persoana sa reală și să acceptați și să câștige admirația auditoriului.

Când Saul Goodman a apărut în Breaking Bad, el a fost numit ca avocatul lui Walter White și a antrenat-o pe Elenor și pe echipa să pentru a se opune diferitelor persoane și agenții pe care ei i-au întâmpinat în fiecare episod. Saul i-a ajutat pe Walter și Jesse sa-și salveze pielea și să scape de multe dintre problemele legate de criminalitatea lor și i-a oferit informații și sfat pentru a fi un pas în fața restului. Saul Goodman a avut o contribuție majoră la asigurarea faptului că Breaking Bad se va împlini.

Schimbarea lui Saul Goodman

Cu toate acestea, în timp ce serialul se maturizează și Saul ar trebui să își schimbe atitudinea pentru a se potrivi cu consecințele trăirii sale. El încearcă să devină un om mai bun și să-și schimbe modul de gândire de la acela care își ajută clientul prin acelea orientate către nevoile sale și ale altora. Saul devine mai responsabil și își asumă riscuri considerabile pentru a se asigura că actele sale nu afectează pe cei pe care îi prețuia și îi respecta.

În acest moment, evoluția lui Saul aduce multă emoție audienței. El nu mai este același persoană care vede doar o situație din punct de vedere legal. El o vede pe oameni, întorcându-se la cea mai mare parte dintre cei pe care îi iubește și a rămâne în contact cu mulți dintre prietenii lui care l-au cunoscut și respectat din Breaking Bad. Deși el aceptă această nouă persoană, mizeriile și responsabilitatea pe care le are din Breaking Bad încă se aplică și, de asemenea, numeroși prieteni și dușmani îi revin, iar protagonistul suferă adesea ca efect al acestor relații trecute și complicate.

Cum a evoluat Saul Goodman

Evolution of Saul Goodman ia o imagine diferităîn fața personajelor sale în Breaking Bad, pe măsură ce se implică în evenimentele și schimbările din Better Call Saul. Saul se luptă constant cu propriul moral și cu elementele cheie ale esenței lui, căutând punctul în care a luat-o rău pentru că apoi să facă lucruri bune pentru a compenseaza. Acest sentiment de sentiment de a face bine este ceea ce îl determină pe Saul să se schimbe și să devină mai responsabil și responsabil față de ceilalți în jurul lui.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles