Urmărește cele mai amuzante momente și momente neașteptate din noul sezon Saturday Night Live

Saturday Night Live, sau SNL, s-a tranformat de-a lungul anilor într-unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune din America și din lumea întreagă. A „treia coastă a show-ului”, cum numea prezentatorul show-ului original, Lorne Michaels, este o oază de divertisment și sursă de umor pentru milioane de spectatori în fiecare săptămână. Amatorii de umor se uită cu dorința de a vedea scene neașteptate, cele mai proaspete comedii și acuratețe satirică. Noul sezon SNL a oferit toate acestea și mai multă.

I. Prezentare SNL și Cuprinsul Sezonului

Primul show de Saturday Night Live a avut loc pe NBC la 8 septembrie 1975. Acesta a adus literalmente comedia la televizor. SNL a oferit comediile cele mai originale și creative și a consacrat criticilor un mediu stabil, rezervat fenomenului comic și muzicii. Lansarea unui nou sezon SNL în fiecare sezon a devenit în scurt timp o tradiție încântătoare și entuziasmul spectatorilor s-a dezvoltat de-a lungul anilor. Noul sezon SNL pentru 2020 a adus cu el noi surprize și ne previne cu momente unice.

Paula Abdul a fost prima invitată pentru sezonul 46 SNL și a adus audienței o gamă de schimbări din tonul în care show-ul s-a adaptat în ultimul deceniu. Sezonul 46 promovează șocul și schimbarea prin prezentarea unor comediene și cantante de generații noi și a unui episod întreg a cărui temă este peisajul urban. De asemenea, sezonul are loc, în contextul semnificativ, rugurile NATO și găzduiește invitați cheie, precum H.E.R, Alec Baldwin și John Mulaney.

Cuprinsul sezonului include:

• Paul Adbul
• Alec Baldwin
• Bill Burr
• Dave Chapelle
• Daniel Craig
• Adele
• H.E.R
• Elon Musk
• John Mulaney
• Chris Rock
• Issa Rae
• SpaceX
• Brad Pitt
• David Harbour
• etc.

II. Cele mai amuzante momente până acum

Cu toții suntem curioși să aflăm care sunt cele mai amuzante momente până acum din sezonul 46 SNL. Celebritățile invitate la show-ul SNL se vor strădui să depășească recordul publicului și au făcut deja multe lucruri șocante și amuzante în primele câteva luni ale sezonului.

În episodul din 19 septembrie, Dave Chapelle a scos în evidență momente memorabile. Stand-upul sau la sfârșitul show-ului a introdus și a stârnit multe zâmbete și râsete. Monica Lewinsky a făcut o apariție specială în același show și a vorbit despre controversa ulterioară afacerii Clinton-Lewinsky.

De asemenea, unul dintre cele mai amuzante momente ale sezonului, a avut loc în 31 octombrie, show-ul avându-l ca invitat special pe James Bond-ul Daniel Craig. El a participat, împreună cu câțiva membri ai grupului SNL, la prezentarea „Bond Files”, un pas istoric pentru toată lumea.

Invitata Adele a adus mult umor publicului, făcându-și apariția în 6 noiembrie, vestimentația sa fiind remarcabilă. Momentul delicios al prezentării sale a provocat o cascadă de râsete pe fața audienței. De asemenea, Brad Pitt a pars cu umor categoriile Emmy în 14 noiembrie, oferind publicului mult divertisment.

De asemenea, SNL a fost gazda unor invitați de tour-uri, cum ar fi H.E.R, Musk-ul lui Elon și Issa Rae, care au lansat dovezi excelente de arta comică și momente uimitoare.

III. Secțiunea Musik și Consumul de Umor

Sezonul 46 al SNL a adus mulți invitați muzicali care au zâmbit publicului cu prezentări geniale. Invitații muzicali prezintă o gamă largă de stiluri muzicale, de la muzică pop și R&B la rock și country și jazz, cea mai cunoscută dovadă fiind Adele, care a aprins publicul prin vocea sa extraordinară. H.E.R., Musk și Rae, de asemenea, au adus publicului atât prezentări pe scenă cât și momente comice.

Ne reamintim în mod special momentele comice spectaculoase ale SNL, care sunt adesea prezentate în secțiunea musicală a show-ului și aduc audienței momente memorabile. Postacii îmbătrâni, deșarte și neașteptate ale lui Chris Rock au fost o piesă memorabilă, iar locațiile spatioase și tinuta aceluiași chiriaș Enigma au adus această secțiune la un nou nivel.

IV. Making-of

Pregătirea unui show de la SNL este un proces minuțios, deoarece există multe detalii pe care membrii echipei le iau în considerare. Din producția regizorului, scenografia, producția și coregrafia, procesul se desfășoară în multiple etape și durează săptămâni întregi.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles