Trăiește experiența muzicală de neuitat la festivalul Untold: cele mai bune momente și artiști

Trăim într-o epocă digitală în plină desfășurare și cu totul noua cultură a muzicii și a dansului. Festivalurile sunt locul ideal pentru a experimenta toate acestea și Untold este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din întreaga lume. Festivalul Untold a fost lansat în 2015 și este, până în prezent, unul dintre cele mai cunoscute și premiate festivaluri de muzică electronice și de muzică underground. Cel mai recent eveniment al festivalului a avut loc în Cluj-Napoca, România, dintre 28 iulie și 2 august 2019 și a adus împreună mii de fani entuziaști.

Experiența trăită la Untold nu poate fi descrisă prin cuvinte. Pur și simplu, trebuie trăită. Din acest motiv, vrem să ajutăm publicul să trăiască cea mai bună experiență a festivalului și să își spună povestea pe care o vor povesti generațiilor viitoare. În ceea ce urmează, vă vom prezenta cele mai bune momente ale acestui festival, precum și artiștii care le-am descoperit pentru a vă oferi cea mai bună experiență de festival Untold.

Amestecul de muzică și mirosul de iarbă proaspătă adorată de spectatori

Pentru mulți oameni, amestecul de muzică și mirosul de iarbă proaspătă a fost cel mai distractiv lucru pe care l-au trăit la festival. Au fost momente magice în care fanii erau ‘loviți’ de energia pozitivă în mijlocul oamenilor, în acest mare oraș de scene și culori. Sunetul muzicii a creat adevărate locuri magice în festival.

Atmosfera colorată creată de festival

Spectacolele de lumini autentice, soundtrack-ul unic și scena gigant au creat un mediu încântător, cu sute de spectatori îmbrăcați în costume și ținând lumini în mână. Festivalul a oferit vizuale excepționale, creativitatea artiștilor variind de la proiecții live pe ecranuri și mâini de lumini luciose la scaune și lumini colorate pe pereți și terenuri. Culorile vibrant și patternurile interesante au inspirat un sentiment entuziasmat în spectatori.

Artiștii și muzicile care v-au ținut tineri

Unul dintre principalele atribute ale festivalului Untold a fost artiștii invitaţi. Artiști recunoscuți și înflăcărați de toată lumea, precum:

 1. Afrojack
 2. Armin van Buuren
 3. David Guetta
 4. Martin Garrix
 5. Paul Kalkbrenner
 6. Steve Aoki

Aceste nume au cântat melodiile care ne-au ținut treji până spre dimineață.

Un plus special al festivalului a fost de asemenea locația sa. Stadionul Cluj Arena a fost momentul perfect pentru a arăta tranziția muzicii electronice în acest festival.

Fabrica artistică – Qreator

Una dintre cele mai interesante găzduiri a fost Fabrica Artistică, creată în interiorul festivalului. Această zonă de creație și experimentare a creat o experiență unică pentru fani. Aici, fanii au putut să descopere talente noi în rândul unor artiști emergenți și producători, precum:

 1. Danvas
 2. Gard
 3. Krosser
 4. Osho
 5. Paradoks
 6. Rhadoo
 7. TMQ

Acest spațiu i-a permis publicului să fie la curent cu cele mai proaspete tendințe din lumea muzicii. Astfel, spectatorii au avut șansa de a afla mai multe despre succesul acestor artiști și despre unde se poate găsi muzica lor.

Cel mai bun loc pentru a cumpăra o oabă

Festivalul și-a popula festivalul cu numeroase puncte de vânzare, inclusiv magazinele de vânzare cu amănuntul. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru fani să-și cumpere o oabă oficială a festivalului. O oabă de festival este un obiect indispensabil pentru orice fan de festival.

Întreaga atmosferă a evenimentului

O altă atmosferă a fost prezentă în timpul festivalului: traficul și agitația. În fiecare an, au fost sute și chiar mii de oameni care au încercat să facă în așa fel încât să se bucure la maximum de experiența Untold. Nici o zi la festival nu a fost aceeași. Fiecare zi a adus spectacole, concerte și activități diferite.

Experiența unui festival este completă numai când oamenii se conectează de asemenea și offline. Astfel, festivalul și-a încurajat publicul să petreacă și timpul cu prietenii și cu familia, să facă joburi sau alerga printre scene și să se bucure de și altfel de experiențe, asemănătoare obținerii de autografe de la artiști sau interacțiunii cu publicul.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles