Spider-Man: Miles Morales – Cel mai nou joc de acțiune cu supereroul preferat

Spider-Man: Miles Morales este un joc de acțiune îmbunătățit lansat recent, destinat cu precădere consolelor PlayStation. Acesta este unul dintre titlurile preferate de suporterii lui Spider-Man de peste lume și urmeaza sa iasă în evidență ca joc incitativ, interesant și provocator.

Spider-Man: Miles Morales este un joc de acțiune și aventură, bazat pe personajul superhero Marvel, Spider-Man. Lansat recent, acesta se adreseaza cu precădere utilizatorilor Playstation, promitand o experienta unica in lumea jocurilor de acțiune. Regulile de baza se bazeaza pe titlul predecesor al jocului, mai exact pe Marvel’s Spider-Man, și pot fi întărite prin evoluția lui Miles Morales, conflictul său familial și degradarea relațiilor cu prietenii și familia sa.

Ce este Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales urmează povestirea lui Miles Morales, care a luat croita postului lui Peter Parker și își folosește puterile sale pentru a proteja New York-ul de atacurile teroriștilor, de gangsteri și de alte persoane malefice. Jucătorii au sarcina de a înfăptui razbunarea lui Miles Morales prin intermediul supremației sale asupra managementului hazardului, ca și prin adunarea de artefacte speciale și obiecte. Miles Morales este un jucător care trebuie să învețe să controleze și să îmbunătățească abilitățile Spider-Man și până la urmă să rezolve probema orașului.

Și cum poți controla acea supremație?

Jucatorii pot controla Miles Morales folosind o combinație de elemente de joc: componente de acțiune, moștenire și aventură. Cu componenta de acțiune, Miles Morales poate folosi abilitățile sale speciale pentru a căuta și combate inamicii, alerga pe ziduri și prin aer, precum și să se îmbogățească prin lupta cu inamicii, colectând puncte de cunoștințe esențiale. Cu componenta de moștenire, Miles Morales urmează calea lui Peter Parker din Marvel’s Spider-Man, completand activitati precum colectarea punctelor de moștenire, explorarea orașului și obținerea nivelelor prin scuaruri și îngrijirea simpatiștilor. Componenta de aventura implică actiuni cum ar fi explorarea misterioaselor instituții Oscorp și Industrial District și combaterea unei varietăți de inamici, precum și rezolvarea unor provocări întortocheate.

Cunoscându-și imaginea

Și ca fiecare joc de acțiune care se respectă, și Spider-Man: Miles Morales necesită un hint de cultură generală și cunoștințe despre tematica pe care jocul o prezintă. Presupunând că majoritatea jucătorilor sunt familiarizați cu stilul inconfundabil al lui Marvel și membrii echipei sale superhero, descoperim că jocul include un număr variat de personaj secundare și de clasă. Acestea alcătuiesc un set de caractere interactiv cu care jucătorii pot interacționa sau chiar lupta.

Fără a fi escamotată, există o serie de personaje importante, fiecare cu propria sa imagine și recuzită. 

Printre acestea sunt:

  • Miles Morales – principalul personaj al jocului. Se știe că acesta e îngerul păzitor al New York-ului, care își folosește abilitățile sale și talentul pentru a învinge forțele intunecate ale necunoscutului.

  • Gwen Stacy – prietena lui Miles și soția lui Peter Parker, ea îi oferă sprijinul său în momentele grele.

  • Zane – cel mai bun prieten și ajutor al lui Miles, Zane îl îndrumă spre o cale mai bună și se folosește de inteligența și iscusința sa pentru a-i ajuta pe Miles să ia cei mai buni decizii.

  • Oscar Santiago – eroul lui Miles, acesta se transformă în alter-ego-ul Punisher și devine responsabil pentru răzbunarea familială.

Ce modalități are Miles Morales de a se lupta

Spider-Man: Miles Morales plasează pe harkerii contemporani în locurile lui Miles și în orașul său, care are ca scop dezvoltarea abilităților sale de luptă și de explorare, precum și antrenamentul și perfecționarea acestora. Jocul oferă jucătorilor mai multe modalități de luptă, cum ar fi mișcări de luptă de bază, tehnici avansate, abilități speciale, atacuri de coroană, aruncări distanțate și utilizarea suporturilor robotici. Jucătorii folosesc o combinație a acestor modalități pentru a explora labirinturile misterioase și pentru a descoperi secretele subterane ale orasului. Jocul conține, de asemenea, o mulțime de nivele cu provocări pline de emoție, precum și un mod platformă cu evenimente side-scrolling, care necesită jucatorului sa se miste de-a lungul ecranului pentru a învinge inamicii.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles