Îndulcește-ți viața cu flori și dulciuri: Cele mai bune cărți despre delicii culinare și aranjamente florale

 Indulcește-ți viața cu flori și dulciuri: Cele mai bune cărți despre delicii culinare și aranjamente florale creative

Unii spun că acela este cel mai bun mod de a petrece un timp relaxant. Pentru cei care își îndulcesc viața cu flori și dulciuri, acum există o multitudine de cărți care se ocupă de aceste subiecte. Aceste cărți, atât oamenilor le oferă deprinderi noi în materie de decorare, plantare, și gătit, unde pot descoperi ce pot inventa noi scriitorii, precum și călătorii fascinante la nivel culinar și floral.

Chiar dacă te numeri printre acele persoane pasionate de ajutorul florilor pentru a îmbogăți și împrospăta locuința ta sau crea un aranjament floristic deosebit, sau poftesc la experiențe culinare senzaționale, atunci cărțile prezentate mai jos sunt ceea ce cauți.

Află mai jos cele mai bune cărți despre delicii culinare și aranjamente florale creative.

Cărți despre gătit

 1. Rachel Khoo’s Kitchen Notebook – De Rachel Khoo
  Jeune, franțuzoaică și adoptivă londoneză, Rachel Khoo a adunat în acest volum peste 100 de rețete pe care le-a testat și adaptat în bucătăria sa mica, dar bine înarmată. Acestea includ specialități spaniole și basci, paste italiene, cotlete englezești, și nu numai. Oricine poate găsi aici rețete perfect gata, împreună cu fotografii și citate relevatoare.

 2. The Cakes of Mona’s – De Mona Talbott
  The Cakes of Mona’s face parte din seria Lidia’s Mastering the Art of Italian Cuisine și dezvăluie în paginile sale rețete culinare italiene tradiționale, precum tiramisu, cannoli și biscotti. Această carte conține învățături despre cum să pregătești ingredientele, procedurile și secretele clasicelor rețete italiene, prezentând de asemenea și un istoric interesant al tuturor preparatelor prezentate.

 3. Golden Rules – De Bill Granger
  Unul dintre cele mai cunoscute bărbați din lumea gătitului, Bill Granger, ne oferă cărții sale Golden Rules, cele 50 de reguli pe care le consideră cel mai importante pentru a face din preparatul vostru un adevărat success. Prezentând rețete simple, dar creative, această carte ne captează prin rafinamentul culinar, prezentând o mulțime de tărfecturi greu de egalat.

Cărți despre grădinărit

 1. Florile Casei Mele – De Stephanie Rose
  Această carte oferă un ghid practic, cu variate informații despre îngrijirea plantelor și florilor interioare și exterioare. Transmite cititorilor informații despre condițiile în care aceștia trebuie să îngrijească specificele plante, precum și sugestii asupra tipurilor de plante care se potrivesc spațiilor de interior sau de exterior și cerinețelor pentru îngrijirea acestora.

 2. Plantele Pot Fi Existența Ta – De Dr. Barry Eppley
  Celebrul chirurg plast Dr. Eppley ne oferă această introducție în lumea plantelor, prezentând în paginile sale documentație despre ce anume trebuie făcut pentru îngrijirea plantelor de apartament, grădinarit și dezvoltarea lor. Cartea include și referințe profesionale și idei creative despre cum să aranjezi florile în interiorul casei în mod unic.

 3. Designing with Plants – De Piet Oudolf
  Autorul Piet Oudolf presentează în această carte transpunerea în planuri reale a procesului de proiectare și plantare a unei grădini care conține elemente peisagistice, precum și sugestii și recomandări pentru construirea amenajărilor și a avantajelor lor estetice. Acest ghid este o reală aventură în domeniu și o lecție de gradinarit care oferă sfaturi și idei pentru decorarea și îngrijirea acestei oaze partciulare.

Cărți despre Aranjamente Florale Creative

 1. Cartea Aranjamentelor Florale – De Kenneth Turner
  Kenneth Turner este cunoscut în lumea aranjamentelor florale, iar această carte, cartea aranjamentelor florale, ne oferă ponturi despre cum să cântărim formele, culorile și aromele în aranjamentele florale pe care le facem. De asemenea, sunt prezentate și tehnici moderne de împachetare și ambalare a florilor și, în plus, veți găsi aici și informații despre îngrijirea și prelungirea vieții diferitelor flori și plante.

 2. Florile Mele Exsistență – De Arne Maynard
  Această carte deosebită, publicată de celebrul aranjor florar Arne Maynard, cuprinde și reavele sale la unele dintre cele mai apreciate aranjamente florale ale sale, precum și sugestii și informații despre câteva dintre secretele relevate în cariera sa.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles