Chris Hemsworth: Actorul australian care a devenit unul dintre cei mai apreciați bărbați din lume

Chris Hemsworth este cu siguranță una dintre cele mai populare figuri de pe marele ecran. Actorul australian de 33 de ani a cucerit inimile fanilor săi, atât prin interpretarea sa intangibilă a unora dintre cele mai iubite personaje pe marele ecran, cât și prin caracterul său viu și dedicat. S-a născut în Melbourne, Australia, în agenția de spectacole și artiști Hemsworth tradițională. A fost crescut în Patrizia Underwood și Gary Hemsworth. Cu trei frați, Chris își petrece majoritatea copilăriei sale pe site-urile agricole și apoi în localitatea Phillip Island, circa 100 km sud de Melbourne.

Despre Chris Hemsworth

Chris Hemsworth se poate lăuda cu o carieră de succes in domeniul filmului. A apărut in filme precum Snow White and the Huntsman, Exodus: Gods and Kings, și In the Heart of the Sea. Acesta a fost însă cu adevărat lansat în lumea întreagă prin rolul său în enormul film Marvel thor. După ce a apărut in The Avengers, Chris Hemsworth a demonstrat că poate juca cu succes și în filme indie precum Rush și Men in Black 3. Cu o atenție mai degrabă deopotrivă îndreptată spre proiectele sale, Chris Hemsworth s-a aventurat în ultimii ani în spatele și in fața camerei de filmat, devenind producător și regizor.

Carisma și Umorul

Multi oameni se îndrăgostesc de Chris Hemsworth atât datorită talentului, cât și a carismei sale. Chris Hemsworth are cu adevărat un umor neașteptat, astfel încât puține dintre proiectele sale nu au comedii de moment. Datorită capacității sale unice de a aduce un umor de bună calitate, acesta poate fi considerat unul dintre actorii comici cei mai talentați și mai iubiți din zilele noastre.

Inspiratia

Chris Hemsworth a fost inspirat la un moment dat să intre în lumea teatrului, văzând televiziunea australiană amator și meditând la felul în care anumite acte și dialoage par a-i schimba adevărata persoană. Când avea 18 ani, familia sa a decis să se mute in Melbourne deoarece proiectele teatrale și televiziunii erau mai abundente acolo. A lucrat în producții teatrale, înainte de a intra in lumea televiziunii.

Rolul Thor

Filmul Thor se poate spune ca a fost break-out-ul lui Chris Hemsworth si filmul lui de succes. Cu acest rol el s-a confruntat cu dificultăți pentru a-i face pe scenă pe genți de arme de epocă, împreună cu antrenament fizic regulat și dietă. Cu toate acestea, acesta se bucura in tăcere de rolul pe care și l-a asumat, recunoscând că este o oportunitate fără egal de a da față unui astfel de rol provocator. Toată pregătirea sa a plătit, deoarece rolul său a creat filme de succes, cum ar fi The Avengers și Thor: The Dark World..

Alte proiecte

În afară de rolul de televiziune, Chris Hemsworth a lucrat la alte proiecte precum Ghostbusters și 12 Strong, unde joacă Captain Mitch Nelson. El a mai apărut in filmul Netflix Team Thor: Part 2, împreună cu co-starul său in Thor, Mark Ruffalo. De asemenea, el lucrează la numeroase alte proiecte pe marele ecran și de televiziune, inclusiv filme precum Bad Times At The El Royal și Men in Black: International.

Cariera de Producator

2017 a marcat lansarea carierei sale de producator cu proiectul său de producție Chris Hemsworth’s Centr, o încercare de a promova o stil de viață sănătos și activă. Aceasta a dus inclusiv la lucrul cu branduri de încredere cum ar fi John John Denim, Amazon Prime Video și Nike, oferindu-i oportunități și ocazii de a fi parte din mai multe proiecte in care crede.

Cel mai bun sfăt uitor

Chris Hemsworth știe că nimeni nu poate face totul singur, așa că încearcă să îi încurajeze constant pe cei din jurul său cu cuvinte motivaționale și sfaturi bune. Acesta recunoaște faptul că majoritatea din noi suntem responsabili de ceea ce facem, îndemnându-i pe ceilalți să nu se oprească în fața unei oportunități simple. De asemenea, toleranța și încrederea sunt adesea văzute drept cheia succesului.

Rețetele sale favorite

Chris Hemsworth nu se rezumă doar la interpretarea pe ecran și producția în spatele scenei. El găteşte de asemenea preparate sănătoase și delicioase și își împărtășește noi rețete cu fanii săi, astfel încât aceștia să poată pregăti și să savureze preparate delicioase. El încearcă permanent noi rețete, printre care se numără clătite cu banană și salate de ton, în special pentru familia sa.

2012 a adus o schimbare semnificativa in cariera lui Chris Hemsworth. Din acest motiv, el a primit numeroase oferte importante, printre care un rol important in filmul Snow White and the Huntsman și rolul său dominant ca Thor în The Avengers. 

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles