Cele mai surprinzătoare teorii fanilor despre sezonul 4 al serialului Stranger Things

Sezonul 4 al serialului Stranger Things a început să aprindă imaginația fanilor cu aproape un an înainte de premiera oficială de pe Netflix. Uimirea lor le-a permis să vină cu teorii creative despre ce se va întâmpla în sezonul al patrulea, care se anunță a fi fructos.

De la vechile personaje care își schimbă dintr-o dată felul în care se comportă până la personajele potențiale noi, toți sunt de acord că vom fi ținuți pradă suspansului, iar toate aceste teorii fac asta și mai palpitant. Dacă ești curios dacă sezonul 4 ar putea lua astfel de direcții, citește mai departe pentru a afla care sunt unele dintre cele mai tari teorii fanilor despre Stranger Things Sezonul 4.

1. Murray Bauman se transformă într-un drăcușor

Murray Bauman, unul dintre personajele noi introduse în sezonul 3 al serialului Stranger Things, a fost întâmpinat cu entuziasm de fani după ce a fost introdus sub forma unui tânăr sezonier.

O teorie fan sugerează că Murray va fi unul dintre cei pe care îi va înrobi drăcușorul în sezonul următor. Scrierile și observațiile sale despre unele dintre evenimentele misterioase din sezonul 3 indică faptul că ar putea fi un răspuns pentru Mulțimea care a ieșit din portal – chiar dacă acum știe că acești oameni vin din Lavernia.

Teoria lui Murray că drăcușorul este o entitate care atrage energia pentru a se păstra în viață este probabiloasă, deoarece profesorul este un expert în a deduce lucruri pe care le-a văzut legate de portal. Indiferent de ceea ce s-ar întâmpla, fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu Murray Bauman în sezonul 4 al Stranger Things.

2. Eleven se va întâlni cu fratele ei biolocic

Eleven a fost șocată de descoperirea că psihicul său organic a apărut periodic în filmările care au fost prezentate liber-succesorilor și fanii au speculat că aceasta ar putea indica că există un frate biolocic, sau un frate de șoc, care provine din același sânge ca și ea.

De asemenea, câteva cuvinte ale lui Hopper în sezonul 3 și schimbarea bruscă a ținutelor percepute de personaj ar putea fi unul dintre indiciile că Eleven va întâlni un frate pe care el nu îl știa. După cum sugerează teoria fanilor, acest frate ar putea fi un membru al școlii pentru experiență specială din sezonul 3, care se da drept un alt experimentat.

În plus față de aceasta, câteva cântece vechi din ’80 și postările lui Joyce și Nancy pe Twitter pot fi alte indicii că fratele lui Eleven va fi descoperit. În sezonul 4 al Stranger Things, este foarte probabil sa vedem momente emotionante între cei doi frați.

3. Hopper și Dr. Brenner au un secret comun

Hopper și Brenner au avut o cale mai complicată în ceea ce privește relatia lor și fanii au speculat că acest lucru se datorează faptului că ei împart un secret comun. În timpul sezonului 3, cartea lui Hopper, “Power & Evil ” a fost menționată și a surprins pe mulți fani. Acesta se referă la conspirația lui Hopper și Dr. Brenner pentru a face din Eleven, unul dintre experimentele inițiale din școala de experiențe specială.

Teoria fanilor spune că Hopper și Dr. Brenner au colaborat pentru a pune la cale planul, Hopper pentru a-i proteja pe copii, iar Dr. Brenner pentru a obține informații despre portal și energia lui. După cum a explicat teoria fanilor, Hopper are o anumită motivație pentru a-și proteja și lua copiii, iar Dr. Brenner are acoperirea lui în școala pentru experiență specială.

Acest lucru ar putea fi explicația pentru relația tensionată dintre Hopper și Dr. Brenner care a fost prezentată în sezonul 3. Se pare că fanii și-au făcut timp pentru a se gândi la aceste lucruri în sezonul 4 al serialului Stranger Things și s-ar putea să vezi o schimbare în relația lor.

4. Mindflayer vor reveni

O altă teorie fan interesantă spune că Mindflayer-ul sau Slorul din sezonul 3 al serialului Stranger Things va reveni în sezonul 4 și va face locul mai interesant. Acest lucru a fost sugerat de reacția lui Hopper la sfârșitul serialului, când rămâne în Lavernia și de încheierea calmă a ultimului episod care face ca fanii să se îndoiască că pentru „oamenii de la Upside Down” au fost într-adevăr eliminați pentru totdeauna din sezonul trecut.

Această teorie a fanilor sugerează că sezonul 4 al serialului Stranger Things a de fapt focalizat pe revenirea Mindflayerului în Hawkins, care a fost șters în urma luptei finale din sezonul trecut, dar este probabil să revină.  

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles