Cele mai bune seriale de văzut pe Netflix în acest an

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming de pe piață. Cu mii de seriale și filme cu difuzare on demand și o gamă practic infinită de programe TV, preîntâmpinăm impasuri de sezon sau de zi cu zi în căutarea programului perfect pentru tine. Pentru a vă ușura alegerea, am pregătit această listă cu cele mai bune seriale disponibile pe Netflix în 2021. Încălziți-vă paturile, decuplați-vă telefoanele și fiți bineveniți să descoperiți cele mai grozave petreceri de pe Netflix.

I. Gandit pentru Netflix

Netflix și-a afirmat poziția pe tronul streamingului prin crearea unor conținut originale extraordinare care contribuie la sublinierea și diversitatea creativă a platformei. Pe lângă filmele care au câștigat premii premiate și programele TV extrem de populare, serialele produse de Netflix sunt adevărate povești de succes. Acestea sunt concepute special pentru Netflix și urmăresc să sublinieze tonul propriu și originalitatea acestui serviciu. Iată câteva dintre cele mai bune seriale create special pentru Netflix.

  1. Străluciți

Străluciți este o serie emoțională și provocatoare care dezvăluie adevărata față a Indiei comuniste din secolul XX. Serialul urmărește povestea familiei de rahat bash, care se luptă cu sărăcie și discriminarea rasială în încercarea lor de a depăși condițiile lor de viață dificile. Intriga este îmbunătățită de câteva linii melodice hipnotice și cântece bollywood, care se îmbină perfect cu povestea emoționantă. Forța și curajul de a se lupta împotriva tuturor obstacolelor și de a reuși în ciuda dificultăților sunt principalele elemente ale Străluciți.

  1. Pe urmele lui Sabrina

Pe urmele lui Sabrina este un răsturnare modernă a clasicului serial de televiziune Sabrina, vara vrăjitoarei. Acesta este un serial de comedie horror, pe care cei care l-au urmărit de la începuturi aștepta cu nerăbdare să-l vadă. Acesta este despre o adolescentă vrăjitoare care trebuie să îmbine lumea magică și cea reală. În vreme ce se regăsește pe drumul ei, Sabrina încearcă să se descotorosească de dușmanii și pericolele ce-i apar în cale. Serialul a fost întâmpinat cu entuziasm și determină și cei mai puțin entuziaști să facă parte din aventurile lui Sabrina.

  1. Ozark

Ozark a reușit să-și recâștige popularitatea, devenind una dintre cele mai bune seriale originale Netflix. Acesta urmărește o familie, formată dintr-un bancher și soția sa, care s-au mutat în munții Ozark din Missouri. Acolo încearcă să se integreze în comunitate, dar odată ajunși acolo, se văd împinși în cealaltă parte a Cotoului pentru a ajuta la plata unei datorii uriașe făcute către un grup de criminali mexicani. Ozark invită telespectatorii într-o povește suspans plină de acțiune pe care nu vor dori să o rateze.

II. Seriale noi pe Netflix

Netflix nu se mulțumește doar să adăugați conținut noi la lista sa existentă. Acesta aduce inovare și animare prin crearea de seriale noi care au reușit să se remarce de la lansare. Iată câteva dintre serialele noi pe care le vei găsi pe Netflix în 2021.

  1. Zero:
    Zero este un serial neobișnuit despre un tânăr om și evoluția lui ca supererou. Folosind biotehnologie, renunță la limitele fizice normale și se alstră puteri noi și abilități care îl fac să realizeze lucruri înimaginabile. Cu alte cuvinte, poate săruta planeta și se poate prinde pe cerul noptii. Cu toate că pare incredibil, Zero reflectă lupta tânărului pentru emancipare și explorare personală, aropiat de amenințările unor forțe uriașe ce încearcă să se folosească de abilitățile acestuia.

  2. Lupin: Lupin este, de asemenea, un serial interesant care se bazează pe povestirea legendarului gentilom hoț, Arsène Lupin. Serialul urmează aventurile lui Assane Diop conform moștenirii lăsate de părinte și se învârte în jurul unui mister intangibil. Acesta este o platfomă modernă care are ca țintă să capteze publicul afantaziei și acțiunii, în același timp. Eroul petrece câteva ore riscante căutând comoara sa pe care nu îndrznise să o ia în vedere părinților lui.

  1. Senhorita Maio: Senhorita Maio este un serial spaniol și de comedie de dragoste în care se află și un câine. Maio este o tânără de 23 de ani ce lucrează în standup rezolvând importante provocări emoționale.
Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles