Cele mai bune Filme de văzut pe Netflix în acest an

Filmele au fost, întotdeauna, o sursă bună de distracție și, în întregul lor, o formă de artă. În acest an, Netflix a adăugat o mulțime de filme și, pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, merită să ne uităm în jur pentru a vedea ce valori au pregătit pentru noi. Netflxi vine cu o mulțime de comedii, de drame, de filme de aventuri, de filme biografice și multe altele și, de aceea, se pare că ne va ajuta să facem alegeri. Iată 10 filme pe care le puteți urmări pe Netflix în acest an.

 1. The King of Staten Island

The King of Staten Island este o comedie dramă lansată în 2020 și care urmărește povestea lui Scott, un tânăr de 24 de ani din orașul New York și care este blocate într-o perioadă neproductivă în viața lui. El se împrietenește cu un vecin și această relație îl ajută să depășească toate slăbiciunile lui și să o ia de la zero.

 1. Project Power

Project Power este o altă peliculă lansată anul acesta și îl are ca star principal pe Jamie Foxx din Țările Unite. Filmul urmărește povestea unui leac miraculos, numit „Power” care le dă fiecărui utilizator cinci minute de superputere și forță. Utilizatorii încearcă să ia puterea miraculoasă și să își folosească puterile în diverse obiective, uneori cu scopuri neobișnuite și uneori în scopuri criminale.

 1. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga este o comedi-muzicală canadiano- americană lansată pe Netflix în această vară și care îl are ca protagonist pe Will Ferrell. Filmul urmărește povestea a doi aspiranți la cântec care își îndeplinesc visul lor de a lua parte la concursul de cântec Eurovision, chiar dacă talentul lor artistic este discutabil.

 1. Hubie Halloween

Hubie Halloween este un film de comedie lansat la sfârșitul anului 2019 și care are în prim-plan personajul principal, Hubie Dubois. Hubie este un localnic al orașului Salem, Massachusetts, care se luptă cu supranaturalul în fiecare Halloween și își folosește abilitățile de urmărire pentru a ajuta oamenii să se bucure de sărbătoarea.

 1. The Trial of the Chicago 7

The Trial of the Chicago 7 este un film american și o dramă istorică lansat anul acesta și care prezintă evenimentele de la tribunalul de la Chicago din 1969. Filmul urmărește povestea a șapte lideri anti-război și schimbări sociale care au fost acuzați de conspirație pentru revolta din Chicago la Convenția Democratică Națională.

 1. Enola Holmes

Enola Holmes este un film de aventură britanic și american lansat de Netflix în această vară și care îl are ca protagonist pe sora mai mică a lui Sherlock. Filmul urmărește povestea unei tinere detectivi care urmează pista unei lipsiri de libertate și se dezlanțuie o călătorie către o afirmare de sine și independență.

 1. The Old Guard

The Old Guard este o dramă și o peliculă de acțiune lansată în 2020 și este bazată pe benzi desenate în același nume. Filmul prezintă o bandă de mercenari cu puterea de regenerare și care luptă împotriva persoanelor care vor să abuzeze de puterea lor și să o țină ascunsă.

 1. Da 5 Bloods

Da 5 Bloods este o peliculă de actiune-dramă lansată și ea anul acesta și care urmărește povestea a patru veterani ai războiului din Vietnam care sunt în căutarea unei cutii de metal îngropată peste mări și țări. În timp ce cutia conține comori, misterul ei li se dezvăluie treptat părților interesate și li se referă la un important trecut militar al lor.

 1. Extraction

Extraction este o peliculă de acțiune și aventură lansată în 2020, care prezintă povestea unui tânăr soldat care a fost trimis să salveze fiul unui lider criminal din Bangladesh. Filmul urmărește peripețiile lui extraterestre și calatoria sa plină de riscuri prin taramuri interzise și periculoase.

 1. The Willoughbys

The Willoughbys este un film de animație american lansat în 2020 și care prezintă povestea a patru copii orfani, care trebuie să se descurce fără familie, dar care se descurcă extrem de bine și își fac propriul lor loc în lume. Filmul urmărește călătoria lor din țară în țară, prinsă între tatăl lor și căutarea lor pentru o familie perfectă și un viitor mai bun.

 1. Extraction II (2023)

După ce abia a supraviețuit rănilor grave suferite în misiunea sa din Dhaka, Bangladesh, Tyler Rake se recuperează și hotărăște să pornească într-o nouă misiune periculoasă. El se angajează să salveze sora fostei sale soții și copiii acesteia, care sunt ținuți captivi într-o închisoare din Georgia, alături de tatăl lor, care este în detenție. Tyler și echipa sa se străduiesc să îi elibereze, iar acțiunea se mută ulterior în Austria, unde se luptă pentru a le oferi un refugiu sigur și pentru a le asigura un nou început în viață.

Netflix a lansat o mulțime de filme în acest an și avem posibilitatea să ne bucurăm de ele. Acestea sunt doar unele dintre cele mai bune filme de văzut pe Netflix în acest an pe care nu ar trebui sa le ratezi.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles