Care sunt cuplurile care au reușit să rămână împreună după experiența Căsătoriți pe nevăzute?

Văzut de milioane de telespectatori, Căsătoriți pe nevăzute a stârnit interesul publicului în exagerarea a ceea ce înseamnă viziunea noastră pe tema dragostei. Întrebarea care se pune este, oare există cupluri care au reușit să rămână împreună după filmarea acestui spectacol? 

Răspunsul este DA! Există câteva cupluri care s-au împrietenit înainte de luna de miere și care, după ce au intrat în lumina reflectoarelor, au reușit să-și facă dorințele să se împlinească.

Iată câteva dintre aceste cupluri.

1. Paige și Chris

Cei doi, Paige și Chris, s-au căsătorit în sezonul 1 al emisiunii și se împrietenesc rapid. Se simte o conexiune de la începutul filmării. Acest lucru se aștepta, deoarece se știa deja că cei doi s-au cunoscut înainte de a se căsători și știau că se înțeleg foarte bine. Cu toate acestea, Paige și Chris au avut nevoie de un acord escrow înainte de casatorie. Acordul nu a fost neapărat ceva pozitiv în opinia lor. Cu toate acestea, au reușit să rămână împreună și s-au căsătorit oficial în prezența prietenilor și familiilor în anul 2019.

2. Danielle și Bobby

Al doilea cuplu a avut o legătură mai puternică și a reușit să se împace rapid pe durata lunii de miere. Angajamentul lor față de o altă persoană și pe ei înșiși prin intermediul căsătoriei pe nevăzute a fost întărit de apropierea dintre ei.

Potrivit lui Bobby, couple-ul s-a alesleu și și-a pornit relația cu un acord comun. Angela, Domma lor și mediatorul lor a propus să se acorde separat cu ocazia lunii de miere, pentru a acorda șansa de a se cunoaște mai bine. După luna de miere, Danielle și Bobby și-au continuat relația și s-au căsătorit în anul 2018.

3. Alan și Virginia

Alan și Virginia sunt cei mai vechi participanți la show, dar glamour-ul și publicitatea pe care le-au primit nu i-au oprit să se îndrăgostească unul pe celălalt. Acest cuplu se descrie ca fiind recunoscător și speră că ajutorul lor poate schimba drastict perspectiva omenirea despre căsătorie. Ei au destăinuit că ei au comunicat lunar via Skype și s-au căsătorit în septembrie 2019.

4. David și Ashley

David și Ashley au avut istorii cu căsătorii anterioare și au venit la căsătorie cu 30 de ani în urmă când David era încă măritat cu cineva din cartier; Ashley, de asemenea, a fost încă măritată. Cu toate acestea, doi s-au dus la mărire și au fost cândva cândva casatoriti și s-au intalnit in-show-ul, unde s-au propus curcubeul cuprins cu fericire.

5. Sheila și Nate

Sheila și Nate erau orbi și surzi în dragoste, cu toate acestea, s-au arătat reciproc interesul și au reușit să se supună testului intangibile al dragostei pe care îl oferă manualul cu căsătorie pe nevăzute. Regulile show-ului nu le-au interzis să folosească semnele limbii surdo-mudu pentru a-și exprima sentimentele și de-a lungul programului s-au căsătorit.

6. Șirah și Tet

Șirah și Tet au surprins telespectatorii cu îndrăgostirea lor fără precedent pentru faptul că nu se cunosc cu o oră înainte de casătoria oficiala. După numai câteva ore de trăit împreună, cei doi s-au preferat reciproc și și-au arătat propriile sentimente, puternic adevărați în dragoste. Șirah și Tet au reușit să își lărgească contextul și să se căsătorească in același timp cu ca să-și împlinească greutățile lumii și să se cultive reciproc la Camera secret.

7. Cortney și Jason

O altă cuplu căsătorit entuziast pe program sunt Cortney și Jason, care își s au simțit unul pe celălalt chiar înainte de căsătorie. Relația lor a progresat rapid și au găsit rapid puterea să facă pași înainte pentru a se căsători. Acest cuplu este încă tânăr și s-au căsătorit în luna mai 2019.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles