Ben Affleck: cariera controversată a unui actor și regizor de succes

Ben Affleck este un actor și regizor de succes, recunoscut la nivel internațional pentru rolurile sale cheie în filme și producții de televiziune. Cariera sa s-a dovedit a fi una controversată, datorită controverselor sale personale în mass media și a listei sale uriașe de nominalizări și premii. Acest articol se va concentra pe acest transitionar iconizat și călătoria sa de carieră.

  1. Istorie și fundal

Ben Affleck a luat fiindul său artistic tocmai de la vârsta de 8 ani, când unul dintre talentele sale a venit înaintea publicului ca format ce a apărut în serialul PBS Shining Time Station. La această vârstă, Affleck a devenit membru activ al clubului de actorie și a început să lucreze ca actor independent la proiecte variate. În 1989, Affleck a înființat o producție, la care a participat ca actor și care a devenit una dintre primele sale nominalizări la BAFTA, primul și pentru așa fel călătoria să de succes în Hollywood a început.

  1. Iesirea in lumina rampei

Affleck a debutat în lumea marelui ecran în 1993, când a jucat în filmul “Dazed and Confused”. Printre acest film și perioada următoare de aproximativ cinci ani, actorului i s-au oferit mai multe roluri de succes, dintre care mentionam, “Good Will Hunting”, care i-a adus un premiu Oscar și un Golden Globe pentru colaborarea la scenariu, și ” Shakespeare in Love”, care a venit cu mai multe premii și nominalizări.

  1. Primele roluri de regizor

În 2007, Affleck a debutat ca regizor pentru prima sa producție, un film intitulat “Gone, Baby, Gone”. Acest film a fost o adaptare dintr-un volum de roman policier și a fost bine primit de critici, primind mai multe nominalizări. Următoarele sale producții, “The Town și “Argo”, au primit numeroase premii, primind chiar și primele sale premii BAFTA ca regizor și producător.

  1. Roluri recente

În ultimii ani, Affleck a primit bucuria de a lucra la mari producții, precum: “Gone Girl”, “The Accountant”, “Live by Night”, “Justice League” și “Triple Frontier”. Actorul și regizorul a primit în prezent mai multe cameo-uri și a jucat mai multe roluri principale în producții recente.

  1. Cariera controversată

Cariera lui Ben Affleck a fost uneori acoperită de nenumărate controverse și dezbateri în ultimii 16 ani. Acest actor și regizor a fost implicat în scandaluri de mai multe ori și a fost în mai multe rânduri sub atacurile mass-media.

• Enderoame în relații: Afleck a deschis despre experiența sa în relații, precum și despre acea perioadă în care și-a căutat ajutor în ceea ce privește dependența de alcool și deranjamente emoționale.

• Impulsuri sexuale: în 2017, Affleck a fost dat în judecată după o acuzație de impresualitate sexuală. Acesta a confirmat că această acuzație a fost adevărată, dar a explicat că gestul lui a fost pe deplin neintenționat.

• Băutură și comportament neadecvat: în 2017, Affleck a trimis e-mail-uri inadecvate colegilor săi de producție după ce a băut prea mult. Această situație a provocat o polemică și o critică la nivel mondial.

• Spărgătorul de apartamente: Afleck a fost suspectat și acuzat că ar fi intrat în apartamentul unei partenere de afaceri. El a decis să facă o plângere penală abia după ce instanța a respins solicitarea acesteia.

Deși aceste controverse au profund influențat viața lui Affleck, acesta a gestionat eficient situația și a ieșit pe plus printr-o călătorie către cea mai înaltă formă de succes și de succes de carieră.

  1. Premii și nominalizări

🎗 Premii Oscar:

• Best Screenplay – “Good Will Hunting”
• Best Picture – “Argo”

🎗 Premii Golden Globe:

• Best Screenplay – “Good Will Hunting”
• Best Actor in a Motion Picture – Drama – “Hollywoodland”

🎗 Premii BAFTA:

• Best Film – “Argo”
• Best Direction – “Argo”
• Best Actor – “The Accountant”

  1. Proiecte in curs de desfasurare

Afleck face parte dintr-o varietate de proiecte în derulare, dintre care le menționăm pe cele mai prioritare:

• Regizorul și producătorul. Afleck s-a alăturat producției muzicale “The King’s Man” ca regizor și producător.
• Jucătorul. El joacă în ultimul său rol principal din 2020, în celebrul film “The Last Duel”.

Ben Affleck este un actor și regizor de succes recunoscut la nivel internațional pentru rolurile sale cheie în filme și producții de televiziune. Cariera lui a fost una controvertată, datorită afacerilor sale personale și nominalizărilor sale multe. După cariera sa din ultimii 16 ani, se poate spune cu siguranță că Ben Affleck este în prezent un actor puternic și o voce puternică în industria de introducere.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles