10 modele de unghii pentru a-ți arăta stilul și personalitatea în mod unic și original

Modele de unghii care să te facă să te simți special și unic

Știi gândul acela când ai chef să ți se schimbe ceva în look-ul tău, poate îți schimbi machiajul sau îți cumperi o haină nouă? sau poate te gândești să ți schimbi și unghiile.

Unghiile sunt un mod foarte bun prin care poți să exprimi personalitatea ta și să te simți special. Transformându-ți unghiile într-o operă de artă unică, poti face referiri directe la stilul de viață și look-ul pe care îl ai.

În următoarele rânduri îți prezentăm 10 modele creative anume pentru unghiile tale, care îți vor arăta feeric în fiecare moment și să-ți modeleze unice personalitatea.

Iata care sunt aceste modele: 

I. Modele de unghii cu flori

O idee inovatoare și în tendințe este să alegi un model de unghii cu flori. Se pot folosi diferite culori si mărimi ale florilor. Este una dintre cele mai frumoase idei pentru persoanele care vor să își exprime feminitatea și niciodată să nu treacă neobservată.

II. Modele de unghii cu animal print

Unul dintre cele mai căutate modele de unghii sunt cele cu animal print, și aceasta fiindcă printul animal cuprinde o gamă foarte largă de culori și modele. Poți opta pentru o unghie monocromă cu animal print, sau pentru o combinație interesantă de modele cum ar fi lăcuitul sidefat și printul animal.

III. Modele de unghii cu mărgele

Mărgelele pot fi folosite pentru a obține unghii ultra-trendy și încântătoare. Datorită diferitelor culori și materiale la care sunt în prezent disponibile, mărgelele oferă un look unic și original unghiilor.

IV. Modele de unghii cu glitter

Dacă vrei să-ți modelezi personalitatea cu un efect bling, optează pentru modele de unghii cu glitter. Aceste modele oferă un look scintilitor cu adevărat spectaculos. Puteți alege să îmbinați două sau chiar mai multe nuanțe de glitter în același timp. Acest model se poate realiza și prin o technique de ombre sau chiar printr-un glitter împrăștiat.

V. Modele de unghii cu paiete

Austrailiencea Faker Street, considerat a fi cea mai stradală stradă din lume, a făcut un adevărat boom cu modele de unghii care folosesc paiete, și acest trend s-a răspândit în întreaga lume. Este un mod excelent de a-ți aranja unghiile cu modele interesante și sclipitoare care să atragă atenția asupra ta.

VI. Modele de unghii cu diferite simboluri

Dacă vrei sa îți exprimi pasiunea, poți opta pentru modele de unghii care sa te facă să te simți special și să îți arate stilul unic. Din acest motiv, modelele care folosesc diferite simboluri, măști, fluturi sau orice altele sunt la mare căutare în aceste clipe.

VII. Modele de unghii cu vopsea

Unghiile vopsite, fie cu diferite culori sau cu graffiti, oferă un look de modă modern și unic. Aceste modele sunt realizabile cu ajutorul vopselurilor acrilice și așa poți obține orice design pe care ți-l poți imagina.

VIII. Modele de unghii cu efect de sticlă

Efectul de sticlă este unul dintre cele mai unice și de efect modele de unghii. Acesta poate fi obținut prin folosirea a mai multe straturi structurate pe unghie, înainte de polimerizarea cu ajutorul unei lămpi UV.

IX. Modele de unghii cu ciucuri

Ciucurii mici dau un efect wow unghiilor și le pot face sa para deosebit de frumoase și colorate. Puteți alege ciucuri colorate sau ciucuri topite care dau un aspect sleek unghiilor voastre.

X. Modele de unghii cu strasuri

Un model de unghii cu strasuri poate arata deosebit de luxos, datorită suprafeței lucioase a unghiilor voastre. Acesta poate fi adaptat pentru a se potrivi cu orice ținută și poate fi completat cu orice culori pe care tu ți le dorești.

Sperăm că aceste 10 modele de unghii care prezentăm să fie inspirația ideală pentru tine, în vederea obținerii look-ului potrivit pentru culorile și designurile pe care tu ți le imaginezi pentru unghiile tale. Îndrăznește să provoci standardele și să-ți modelezi propriul stil unic prin modelele de unghii prezentate de noi.

Editor Benton
Andreea este un editor cu experiență, specializată în editarea articolelor pentru diverse publicații și site-uri web, cu abilitatea de a îmbunătăți calitatea textelor, de a le face mai clare și mai ușor de înțeles pentru cititori. Cu o experiență vastă, Andreea scrie articole în diferite domenii de interes, de la jurnalism la tehnologie și la lifestyle.

Related Articles

Latest Articles